Publicerat den

Tillbaka på internet

I över en månad har jag varit utan Internetuppkoppling i hemmet. Det har varit konstigt. Kan det ha varit runt 1997 som det hände sist under så lång tid, dvs innan föräldrarna skaffade modem? Tydligen var det något fel hos leverantören, men att det skulle ta så lång tid att åtgärda det från hyresvärdens sida (dvs att konstatera att felet låg hos leverantören och kontakta denna) imponerar inte precis. Hur som helst, jag är glad att inte vara förvisad till jobb-internetet längre. Kan inte komma runt känslan av att känna mig skyldig för att utnyttja det i privat syfte, även om det rör viktiga saker som att betala räkningar.

Jag har börjat träna igen. Förra veckan och veckan dessförinnan blev det baspass. Ikväll var det dags för uppgradering till medel. Det var bara lite typiskt att jag råkade gå på ett medelpass där ledaren i vanliga fall hade intensivpass. Lika typiskt var det att jag glömde både vattenflaska och svettband så där skuttade jag runt utan dryck och blöt som få och trodde flera gånger att huvudet skulle sprängas av ansträngningen.

På väg hem var bussen sen. När den åkt en station blev det något fel på dörrarna. De gick inte att stänga och innan busschauffören lyckats fixa det blev vi ytterligare fem minuter sena. Min trötthet var total och jag ville bara hem. Murphys lag när den slår till som värst. Därför är jag lite extra glad för Internet ikväll. Äntligen något som går åt rätt håll! Förhoppningsvis kan jag tvätta imorgon, sist pajade tvättmaskinen men den tycks också vara lagad nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *