Publicerat den

Mars som försvann

Tiden springer iväg och jag hinner visst inte riktigt med. Den ena dagen avlöser den andra och så plötsligt har nästan hela mars passerat. Bara sådär.

Jobbet rullar på. Efter några stressiga veckor med stor arbetsbelastning fick jag idag lite andrum och kunde ägna mig åt skojiga, men kanske inte helt nödvändiga arbetsuppgifter. Som att illustrera en typisk HLK-student och sortera lite mer i bildarkivet.

Hade samtal med chefen idag och framtiden ser ljus ut, åtminstone fram till nyår. Inget är klart och påskrivet ännu, men jag fick ett halv löfte om en fortsättning och ärendet ska behandlas under veckan. Insåg nog inte hur skönt det känns förrän jag fick den reaktionen från en av mina kollegor.

Gick en sväng på stan efter jobbet och kanske kan jag motivera spenderandet som följde som firande av fortsatt jobb eller bara present till mig själv. Kom hur som helst hem med ett par jeans (hur många år sen sist hände det?) och en kavaj (har aldrig hänt innan). Fint ska det va!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *