Publicerat den

Kommer våren nu?

För en vecka sedan såg det ut såhär när jag och elsklingen gick ut för att skotta fram hans bil. Vi fick börja med att skotta oss ut från huset. En halvmeter nysnö på drygt ett dygn och det kändes som om jag hastigt förflyttats till Norrland. Har aldrig sett sådana mängder här i söder.

Dagarna på jobbet flyter in i varandra och rutinen börjar sätta sig. Har fått ork att göra mer än att kollapsa i soffan när jag kommer hem. Igår blev det en räd på bokrean. Kom hem med en bok om småkakor och en om servettvikningar. Tror det ger åtminstone någon vuxenpoäng.

Onsdagseftermiddagen resulterade i en loppisrunda på ett par av Jönköpings second hand-butiker tillsammans med tre kollegor. Skörden blev en 50-talslampa till matsalsgruppen. Utan att det egentligen var meningen har jag nu fått ett IKEA-hörn och ett 50-talshörn i vardagsrummet. Det är bara de stringinspirerade vägghyllorna som väntar på att få komma upp på väggen, nya gardiner och en eller annan tavla som fattas för att fullborda möblemanget. En väggklocka står också på önskelistan, men vart hittar man en sådan som är både snygg och billig, eller åtminstone inte svindyr? Beats me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *