Publicerat den

Älskar den här 50-talslampan

Fick fram kameran i morse och förevigade bland annat 50-talslampan som inhandlades i onsdags. Den pryder sin plats ovanför matbordet även om dess upphängning nog får ses som temporär då det är lite funkigt med placering av eluttag och upphängningskrokar i taket. En skarvsladd och lite ståltråd skulle antagligen lösa problemet.

På stan idag fick jag lust att köpa gardiner på Indiska, men tyvärr fanns det inte 4 längder som var lika i färgen och strukturen jag ville ha. Hoppas på att det kommer in fina nyheter nu till våren så att det kan bli lite mer ombonat i lägenheten. Kikade också på originaltavlor på Village. Riktigt sugen på två stycken av en dansk konstnär, men äkta konst kostar ju lite mer än exempelvis valfri plansch på Gallerix. Ska överväga saken och hoppas på att de inte hinner försvinna under tiden.

Något jag inte bara övervägde utan faktiskt köpte var fler böcker på bokrean. Temat blev smått ofrivilligt ungdomslitteratur. Shoppade de tre första böckerna i Twilight-serien samt tre böcker om Eragon. Samtliga kategoriserade som barnböcker. Jag intalar mig att jag numer är så pass vuxen att det inte rör mig, att det är som att läsa Harry Potter, som jag tycker har en bredare målgrupp än bara ungdomar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *